Om XLNT Ekonomi?

XLNT Ekonomi är en modern, digitaliserad och nytänkande ekonomibyrå som erbjuder små och medelstora företag tjänster inom redovisning, lön och ekonomisk rådgivning.
En personlig, pålitlig och prisvärd partner och bollplank som anpassar sig efter just ert företags behov.
Vi tar hand om hela eller delar av er ekonomi- och/eller lönehantering. Vi kan också delta/leda specifika projekt, ex.vis digitalisering eller systembyte.  
 
Vi samarbetar med flera moderna programleverantörer på marknaden och är även byråpartner hos Fortnox. De flesta kunder är idag helt digitaliserade och i huvudsak utförs arbetet på distans, men vid behov kan arbetet även utföras hos dig som kund. Arbetet kan ske för en kortare eller längre period – ni väljer själv efter era önskemål.

Ni som kund ska känna trygghet och kunna koncentrera er på det som är viktigt för er och ert företagande. Vår uppgift är att förse er med det ni behöver för att kunna göra det.
För att det här ska fungera skräddarsys en lösning som passar just ditt företag.

Rex – Svensk standard för redovisningsuppdrag

Srf Auktoriserade Redovisningskonsulter® och redovisningsföretag arbetar enligt gällande branschstandard, Rex – Svensk standard för redovisningsuppdrag. Rex baseras på nordiska
principer för redovisningstjänster och ersätter från januari 2018 den tidigare Reko-standarden.
Rex tillämpas för att skapa hög kvalitet i uppdragen enligt konceptet ”rätt från början”.